Masáže - blahodárné účinky

Masáže - blahodárné účinky

Klasická Detoxikační Masáž

Masáž skvělá pro uvolnění mysli, ale také uvolnění svalstva, zvýšení krevního oběhu, aktivace lymfatického systému a další … Používáme kvalitní bio oleje značky Saloos. Relaxační masáž šíje, zad, nohou ze zadu nebo ze předu včetně chodidel, hýždí rukou či hrudníku. Vhodnou kombinací lze uvolnit a zrelaxovat nejpotřebnější části těla. Vhodná kombinace pro hodinovou masáž cíleně ošetří vybrané lokality a je dostatečně dlouhá i pro příjemný odpočinek Vaší mysli.

Masáž Lávovými Kameny

Masáž Lávovými Kameny je skutečným zážitkem zejména pro milovníky tepla. Spojením dvou relaxačních pocitů tepla a dotyku v jeden, se násobí nejen relaxační účinky, ale také se zvyšuje čistící a stimulující účinek klasické detoxikační masáže přírodními oleji. Masáž Lávovými Kameny je velkým zážitkem pro Vaše tělo, ale také pro Vaši mysl. Horké lávové kameny ( čedič – Jižní Amerika ) prohřejí tělo a násobí účinky klasické masáže. Používá se kvalitní rostlinný bio olej Saloos pro vyživení a pročištění pokožky. Horké kameny zvláčňují svaly a otevírají póry v kůži. Olej se tak lépe vstřebává a kůže přijímá teplo a energii kamenů. Kromě masážních technik se používá také kladení kamenů pro větší účinek a lepší prohřátí a relaxaci ( na páteř, dlaně, chodidla … )

Účinky masáží

• Urychluje regeneraci organismu a rozpohybování lymfatického systému. • Prokrvení masírované oblasti • Zvýšení celkového oběhu krve • Klouby – zvyšování hybnosti kloubů a elastičnosti kloubních pouzder • Vyrovnávání svalové nerovnováhy • Vyčištění a vyživení kůže mechanicky i působením přírodních olejů • Urychlení regenerace tkání • Uvolnění toxinů z tkání • Zklidnění nebo oživení nervové soustavy – dle druhu masáže • Díky nervovému propojení masáž jednoho místa ovlivňuje i vzdálené nemasírované části těla.
Masáží působíme na pokožku, škáru, podkožní vazivo, svaly, klouby, podporujeme činnost oběhového systému, trávicí soustavy, nervové a dýchací soustavy, vylučovacího ústrojí i činnost žláz s vnitřní sekrecí. Masáž velmi příznivě ovlivňuje také psychiku člověka
Dopřejte si masáž a pomůžete tělu dostat se do optimální kondice bez dlouhodobých bolestí svalů po náročném tréninku nebo jiné fyzické námaze. Vyzkoušejte také masáž jako skvělou relaxaci v tmavých, chladných podzimních dnech. Rádi Vám odpovíme na doplňující dotazy, případně se domluvíme na termínu pro Vaši odpočinkovou, blahodárnou relaxační masáž. Kontaktujte nás, odpovíme co nejdříve.